Medicina rada

 

Poštovani, želimo da Vam se približimo i informišemo i na ovaj način, i budemo neko kome ćete pokloniti Vaše povjerenje.

Dom zdravlja Tivat je ustanova primarne zdravstvene zaštite koja pruža usluge svim korisničkim grupama, sve obuhvatnu, kvalitetnu i svima dostupnu zdravstvenu zaštitu uz kontinuirani kvalitet rada, a sve u cilju očuvanja i unapređenja zdravlja. Želimo da budemo prepoznatljivi, primjer i garant za znanje, etičnost i uslugu. Nudimo Vam mogućnost odrađivanja SISTEMATSKIH PREGLEDA koji je sveobuhvatan, a cijena zavisi od dijagnostičkih procedura koje su predviđene za određena radna mjesta. U zavisnosti od broja radnika, specifičnosti pretraga i praćenja u kontinuitetu je formirana i cijena, a Vaše je da nam u pismenoj formi dostavite zahtjev što od pretraga želite, a mi ćemo Vam poslati specifikaciju usluga i nadamo se na obostrano zadovoljstvo uspostaviti saradnju.

Kod nas možete uraditi:

 

● laboratorijske analize (biohemijske pretrage, test na drogu...)

● mikrobiološki pregled (sve vrste briseva)

● RTG dijagnostiku i UZ pregled (štitne žl. abdomena, urotrakta....)

● spirometriju ( BDT, alergološko ispitivanje na standardne inhalacione alergene

● pregled kod spec. oftamologa (provjera vida, kolorni vid, očno dno, očni pritisak...)

● ginekološki pregled (UZ pregled, kolposkopija, PAPA test)

● urološki pregled

 

Sistematske preglede odrađuje i evaluira nalaze specijalista dr Borjana Erić - spec medicine rada, a mišljenje za pojedinačne usluge daju specijalisti iz tih oblasti. Vrlo je važno znati da kod prvog zaposlenja radnika poslodavac ima početni pregled i uvid u zdravstveno stanje radnika, kako kasnije u toku rada ne bi bilo zloupotrebe niti sa jedne, niti sa druge strane. Napominjemo da ste u skladu sa Zakonom o zaštiti na radu obavezni da obavljate periodične sistematske preglede. Nadamo se uspješnoj saradnji.

 

NAPOMENA!!!

Za sve informacije o održavanju i planiranju sistematskog pregleda možete pozvati na telefon:

+382 (0)32 671 137 i +382 (0)69 383 445

 

Cjenovnik Doma zdravlja Tivat (ljekarska uvjerenja i sistematski pregledi) možete pogledati ovdje

 

 

 

 

S poštovanjem,

 

Doc.dr Snežana Matijević

Direktor Doma zdravlja Tivat